Fedeste Gratis Bubbelspil

Publiceret: jul 17, 21
6 min read

Hvem Har Opfundet Bubbel Shoter

Find nogle bobler, som du kan sigte efter. I bedste fald er du i stand til at sigte efter mindst 2 forbundne bobler af samme farve, som den du sigter med. Skyd boblen eller strengen af bobler ned og håb at du rammer dit mål. Start igen med målet om at fjerne alle bobler fra skærmen.

For hver femte boble, som du ikke er i stand til at forbinde til en streng eller gruppe af bobler med to eller flere bobler af samme farve, vil Bubble Shooter tilføje endnu en linje af bobler i toppen for at gøre spillet langsomt sværere, desto flere fejl du begår.

Gratis Spil Bubble Pop

Spillet belønner dig på vej mod din sejr, når du rammer de rigtige bobler, men Bubble Shooter straffer dig også for at være for sjusket, når det faktisk er en mulighed at forbinde bobler. Hvis du fjerner en farve fuldstændigt, vil denne farve ikke dukke op igen. Når en farve er fuldstændigt væk, er du som regel i gang med at vinde Bubble Shooter, fordi det bliver betydeligt nemmere at spille med færre farver.Tips og tricks For hvert spil, der skabes, er der bestemte mekanismer, som - ved korrekt brug af disse - tillader dig enten at vinde spillet hurtigere eller at gøre spillet nemmere for dig selv på en eller anden måde. På trods af den umiddelbare enkelhed af Bubble Shooter er spilmekanismer en stor del af spillet.

Kan Jeg Spille Free Shooting Games

Du når et punkt i spillet, hvor du ikke kan ramme en streng eller gruppe direkte med din bold, og så er de eneste alternativer at skyde din bold hen til et sted med ingen bolde af samme farve. Den erfarne spiller vil dog være opmærksom på hans muligheder for at spille bolden op ad kanten af spilboksen og derved at kunne ramme en streng eller gruppe af bobler, som matcher dine egne.

Bubble Shooter Level 136 To Level 140 Game Play Video By Gaming Is Our Food    Solitaire card game, Bubble shooter, Games to playBUBBLE SHOOTER 3 - Spil Bubble Shooter 3 på Poki


Du bliver ikke straffet for at bruge lang tid, så at dedikere sig til spillet vil give resultater i sidste ende. Brug tiden Overvej og betragt hvert træk, du foretager dig, når du spiller Bubble Shooter. Som nævnt tidligere bliver du ikke straffet for at bruge ekstra tid på et træk.

Gratis Spil: Bubble Breaker

Nogle gange vil der opstå en situation, hvor du har to mulige strenge af bobler med den samme farve, og der vil du føle friheden af at kunne vælge den, du har lyst til. Hvilken farve har den næste boble, og hvordan kan denne viden hjælpe mig? Er det muligt at fjerne flere bolde, som ikke har den samme farve ved at ramme et sted højere oppe? Kan jeg undgå at tilføje en række mere af forskellige bolde ved at placere min bold et andet sted? Disse er vigtige spørgsmål, som du skal spørge dig selv, hver gang du er ved at skyde for at optimere dit resultat.

For at blive en bedre spiller skal du overveje alle dine muligheder. Husk, at der ikke er noget tidspres. Middelmådige præstationer leder til middelmådig tilfredshed i de fleste tilfælde - også når det gælder et simpelt spil som Bubble Shooter. Fjern en farve fuldstændigt Et andet strategisk element, som er værd at overveje er det faktum, at så snart du har fjernet en farve fuldstændig fra dit Bubble Shooter spil, vil den ikke optræde igen.

Hvorfor Spille Bubble Shooter Gratis

Vi anbefaler ikke denne strategi fra begyndelsen af spillet, da det er meget risikofyldt. Hvis du ikke rammer de første grupper med den farve, du ønsker at fjerne vil dit Bubble Shooter spil blive næsten umuligt, fordi ekstra linjer vil tilføjes på grund af dine ikke-succesfulde skud. At have mange forskellige linjer i begyndelsen vil begrænse dig og dine muligheder og på samme tid tvinge dig til at ramme en masse grupper i træk alene for ikke at tabe spillet, før det nærmest er startet.

Skab laviner Når du spiller Bubble Shooter, er det at skabe laviner nærmest den mest effektive måde at fjerne bolde på. Hvis du formår at skære en hel sektion af bolde af blot ved at ramme en gruppe af bolde, vil alle bolde i denne sektion, uanset farve, fjernes - i tillæg til den gruppe du sigtede efter.

Fedeste Gratis Bubbel Shooter Gratis Spil

På trods af den minimale chance for at dette sker, kan det at fjerne en hel sektion faktisk være den mest belønnende strategi, du kan anvende, når du spiller Bubble Shooter. Undgå at snyde dig selv At skabe en ny streng af bobler fra bunden kan være svært at gøre uden at forhindre tidligere muligheder. Sejeste Gratis Bubble Shooter 4.

Nogle gange, når du er tvunget til at foretage et mislyttet skud, rammer du blot et tilfældigt sted, men ved at gøre dette mister du muligvis en ægte money-spinner (mahjong bubble shooter). På grund af dette bør du i stedet sigte efter at skabe nye strenge på steder, hvor der er mange forskellige farver.

Fedeste Gratis Bubleshooter

Bubble Shooter Brætspil – FinateHent Bubble Shooter 1000 - Microsoft Store da-DK


Den originale version af bubble shooter-spillet, dette var versionen på hovedsiden af dette websted i årevis. Vi uploadede det til denne spilside, så du kan nyde denne version, hvis du vil. Det fungerer også med fuldskærmstilstand. Så hvis du er på udkig efter den originale bubble shooter. Bare bogmærke denne side (bubbleshooter gratis).

Sådan spiller du Original boble shooter er let at spille. Sig bare med din mus eller tommelfinger, hvor du vil have boblen. Klik eller slip derefter tommelfingeren for at skyde boblen. Hit andre bobler og lav kombinationer af 3 eller flere bobler i samme farve for at få dem til at poppe.

Gratis Spil: Mini Bobles

Lav grupper på 3 eller flere for at rydde dem. Du kan score flere point ved at fjerne hele grupper af bobler på én gang. En god måde at gøre dette på er at "samle" en række bobler på undersiden af ​​en lille gruppe. Når du har nok bobler nedenunder, kan du fjerne de øverste bobler, og hele rækken af ​​bobler forsvinder.

Gå ikke glip af det ofte Hvis du går glip af en boble (spillet tæller en glip, hvis du ikke fjerner nogen bobler). Du fjerner en boble fra din miss-tæller (de grå bobler i nederste venstre hjørne). Når denne tæller er tom (efter 5 ubesvarede bobler), dannes der en ny række ovenpå.

Sejeste Gratis Bubble Shooter Gratis

Dette kan få dig i problemer meget hurtigt. Så hold øje med missetælleren, og sørg for, at du ikke går for lavt. Hvis boblerne rører bunden af ​​skærmen, er du over. Farver En god måde at afslutte spillet på er at fjerne farverne en for en. Spil først spillet et stykke tid, så der kun er et par rækker tilbage - Hvad er Shooting Games.

Så din miss tæller vil gå hurtigt og bringe dit felt ned. Tricket er at fjerne boblenes farve for farve. Prøv først at jage den farve, der er mindst på marken. Hvis der er et par røde bobler, gå til disse bobler. Sørg for at give plads til at sprænge disse bobler.

Hvorfor Spille Boble Spil

På finder du det bedste udbud af Bubble spil! Du finder ikke mindre end 57 forskellige Bubble spil, bl (Hvem Har Opfundet Bubleshooter). a. Bubbles 3 & Monster Cafe. Ryd spillefeltet ved at lave kombinationer af tre eller flere ensfarvede bolde. Vær hurtig og sørg for at spillefeltet ikke bliver fyldt helt ud!

Navigation

Home

Latest Posts

Bedste Gratis Bobles Mini

Published Aug 06, 21
6 min read

Fedeste Gratis Bubbelspil

Published Jul 17, 21
6 min read

Bedste Gratis Bubble

Published Jul 07, 21
4 min read